English
FunctieaanbodProfielContact

Profiel

Doen wat we beloven, enthousiast zijn en de zaken net even anders
aanpakken dan andere detacheringsbureaus. Dat is waar Coers Consultancy
voor staat. Inmiddels hebben al veel scheepswerven, jachtbouwers en
off shore bedrijven de vruchten geplukt van onze ‘no-nonsense’ mentaliteit.


Coers Consultancy heeft jarenlange ervaring in het detacheren van gekwalificeerd personeel in de maritieme sector. Sinds onze start in 1993 zijn wij er altijd in geslaagd om de juiste specialisten te leveren. U kunt er dus op rekenen dat wij ook ú aan geschikte vakmensen kunnen helpen.

Uitgebreid personeelsbestand

Van projectleiders tot pijpfitters en van tekenaars tot timmerlieden, Coers Consultancy kan vrijwel iedere functie op gebied van scheeps-, jachtbouw en off shore vervullen. Wij beschikken over een zeer uitgebreid bestand van goed opgeleid, ervaren personeel binnen de vakgebieden ontwerp, techniek, bouw en interieur. Tevens kunnen wij adviseurs en supervisors leveren die gespecialiseerd zijn in onder meer het inschrijven op aanbestedingen, het opstellen en beoordelen van contracten, het controleren van tekeningen en het voeren van supervisie tijdens de gehele bouwfase.

 

Inventief, accuraat en betrouwbaar

Uw personeelsproblemen zijn vanaf nu verleden tijd. Eén telefoontje en wij regelen de gewenste vakmensen voor u. U kunt er daarbij van op aan dat Coers Consultancy de gemaakte afspraken nauwgezet nakomt. Wij zijn een inventieve, accurate en betrouwbare partner in de zorg voor personeel!

Overzicht functies

Klik hier voor een snel overzicht van het complete functieaanbod!